31/3-09


Idag har vairt en ganska ok dag ! Är sjuk men fick bli en promenad i skogen med vovven iaf. Efter det pratade jag lite med en vän om hur jobbigt livet kan vara ibland ! Efter det kom min underbara älskling och vi hade en underbar kväll med både mys och seriösa samtal där jag böjra gråta när vi kom in på min pappa :(.. Any way dagen har vart rätt ok och kvällen underbar.. Kommer verkligen sakna dig älskling när du åker, älskar dig massor baby och glöm aldrig det. Oavsett vad som händer kommer du alltid ha mitt hjärta, jag har gett dig mitt hjärta och där kommer det stanna föralltid !

xoxo


31/3-09


Idag kommer bli en slöar dag, har blivit väldig sjuk under natten, så kommer nog inte orka att blogga så mkt idag !
Det kommer bli en dag framför tv med en varm kopp te med honung i. Senare ikväll kommer antagligen Baki hem till mig, men vi kommer nog inte göra mer än att ligga framför tv:n eller mysa i sängen. Mår verkligen bajs idag, nte kul, men får hoppas jag piggnar till !

xoxo


Saknar dig Zemer ! kom hem nuu ! I need you now, like never before ! <3

30/3-09


Dagen gick precis som planerat, underbar dag i trollhättan allt! Tills jag skulle komma hem då förstås, som vanligt fick jag sitta och vänta på min pojkvän i flera timmar innan han kom och som vanligt gick han efter en timma trotts att vi hade planerat masser. Men men vad gör man inte för kärleken eller hur är det man brukar säga. Alla har några brister och jag antar att det är min älsklings lilla brist. Men jag älskar han ändå och under den tiden vi är tillsammans har vi en underbar tid ! Han är mitt allt, och på fredag lämnar han mig för att åka till Kosovo :(.. Kommer sakna han så himla mkt, kommer gråta ton vis när han åker, men kan bara tänka mig hur mkt jag kommer gråta av glädje när han kommer hem igen !
Ibland behöver man faktist en paus från varandra för att få den där extra lilla glöden man hade i början, jag tror det kommer vara nyttigt för vårat förhållande att längta lite efter varandra, för nu går vi mest och trampar på varandra. Det kan också bli rätt jobbigt ibland eftersom man lätt börjar tjaffsa om små saker då. Men men nu har jag inget mer att skriva, sry för att jag inte la upp dagens outfit men jag var helt död när jag återvände hem, jag la mig för att vila lite i sängen och opps jag somnade, men nu har jag iaf bloggat lite åt er ! ni får se morgondagens outfit ist !

oxox


Här har ni iaf en bild på min älskling ! Min underbara vovve som jag värdesätter hörge än mig själv just nu !
Xena, heter hon och är bara 6 månader:) Min lilla bebis alltså ! <3

30/3-09


Nu är jag i trollhättan, med min älskade Hadsan ! Har saknat henne så himla mkt ! Ser fram emot en bra dag med mkt minnesvärda stunder ! love u hun..

xoxo

30/3-09

Hej hej ! =D

Idag är det den där härliga dagen ! Har nu gjort mig färdig och ska snart ta bussen till Trollhättan ! Ska träffa mina underbara vänner och kan knappt bärga mig, har saknat dem sååååå mkt ! Berättar mer om allt detta ikväll ! =D

xoxo


29/3-09

Idag har jag inte gjort så mkt, varit på promenad med min underbara hund ! Har också väntat på min kära pojkvän, men det kom tyvärr upp något, så han kunde inte komma. Imorgon blir det Trollhättan där jag ska träffa gamla vänner vilket ska bli riktigt kul ! Har inte träffat dem på snart 6 månader, så ska bli en rolig dag, och efter den roliga dagen kan den inte bli bättre när min älskling hämtar mig på stationen när jag kommer hem. Sen ska vi ha en mys kväll ! Berättar mer om det imorgon ;)..

Foto på morgondagens outfit kommer, imorgon är alldeles för trött för att fotta det nu ! :)

Baki Shatrolli, bara du har mitt hjärta, hur ska jag klara mig när du åker till ks !:( <3

xoxo



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0